2011. augusztus 19., péntek

Démoni Nő---Tűz Asszony





„Az érzéki nőtípust a bombanő személyesíti meg: kéjsóvár testtartás, kihívó magamutogatás, testhez tapadó öltözet. Tekintete a testit ígéri és áhítja. Nincs benne mélység. Hiába vékony – nem éteri. Hiányzik a Jóságon alapuló lelki önátadás átlényegültsége. A vamp a vámpír női megtestesítője. Leszívja a férfi energiáit, és cserébe nem ad semmit, ugyanis önimádó, Áldozatát el nem engedi, hiszen tudja magáról, hogy egyedül életképtelen. Miért? Mert megveti azokat a női áldozatvállalásokat, amelyek révén a Teremtő energiával támogathatná. Amelyek által föltöltődhetne. Amikor nincs férfi a láthatáron, marad az önkielégítés: az édesség, az alkohol, a kávé, a cigaretta, s az önösség csúcspontja a kábítószer.
Ha a nő nem tartja be a Kozmikus Szabályokat életében, és saját női méltósága által nem tudja megteremteni erőegyensúlyát, akkor szükségszerűen szexuális megszállottsággal próbál energiát nyerni partnerétől. Az a férfi azonban, aki a lecsupaszított testiségre kapható, szintén nem a Rend értelmében szervezi életét. Ha két ilyen, a teremtő Energiájából alig részesülő ember létesít nemi kapcsolatot, egymástól szinte versengve szívják az energiát.
Az őrjöngő szenvedély mindig energiahiányon alapul.
Az ilyen együttlétet végtelen kimerültség és kiüresedettség követi.
Minden kapcsolatban az a megvalósulatlanabb fél, aki hajszolja a szexualitást. Amelyikőjük energetikailag kiegyensúlyozottabb, az félreértheti, és szeretetnek vélheti a másik szexuális kapaszkodását. A szexuális követelőzés azonban nem azonos a szeretkezéssel. A rajongó partner lefelé húz. A magasabb szintű fél zsákmány, mert az alacsonyabb megvalósultságú kihörpinti belőle az életesszenciát, hiszen a szexuális energia az eltérő rezgésszám miatt a habzsoló számára jószerivel beépíthetetlen, ezért valódi feltöltődés nem történik.
A szexfüggő ember nem energiatöbblettel rendelkezik, lerohanó tempójának látszata mögött valójában koldus. Újra meg újra sóvárog. Az energetikailag lehúzó szexualitás leleplezői: a pár utána hullafáradt lesz, rágyújt, uralhatatlan álmosság, csillapíthatatlan éhség- vagy szomjúságérzet tör rá.”

Napjainkban ezért hódít egyre nagyobb teret a valódi tantra, ahol a szexuális energiának egy nagyon bölcs felhasználása, felemelése, megnemesítése történik, előtérbe helyezve a tiszta, feltétel nélküli, önzetlen szeretetet, vagyis a szívünk szintjén való létezést. Rátalálva ezzel arra az Isteni Forrásra, mely feltölt, így megtaláljuk saját belső értékeinket, saját valóságunkat, a boldogságot, a lelki beteljesülést, …..

2 megjegyzés: